Professionele schoonmaak voor uw bedrijf

Professionele schoonmaak voor uw bedrijf

Professionele schoonmaak voor uw bedrijf

Een hygiënisch pand is zeer belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf en natuurlijk is hygiëne ook goed voor de mens zelf. Zo wordt voorkomen dat virussen en bacteriën minder snel worden verspreid, en dus minder zieken zijn. Vooral in deze pandemie is de druk op hygiëne erg hoog. Daardoor is de vraag naar professionele schoonmaak flink gestegen. Ons schoonmaakbedrijf biedt deze professionele schoonmaak op kwalitatief hoog niveau.

 

Alcmaria is sinds 1988 gespecialiseerd in het schoonmaken op maat voor bedrijven. Wij zijn in het bezit van het OSB keurmerk en streven er altijd naar de beste kwaliteit te bieden door de normen van de richtlijnen te volgen. Als professioneel schoonmaakbedrijf luisteren we altijd naar de klant, zodat we goed werk op maat kunnen bieden. Er wordt gebruik gemaakt van de osmose techniek. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van water dat wordt ontdaan van alle onzuiverheden. Zo blijft er puur water over en wordt er geen gebruik gemaakt van zeep en detergenten, waardoor er milieuvriendelijk gewerkt kan worden

De schoonmaakdiensten

 

De schoonmaakdiensten die wij bieden zijn zeer uitgebreid. Uiteraard leveren wij elke keer als wij uw pand komen schoonmaken het regulier schoonmaakonderhoud. Hieronder valt:

  • het reinigen van het sanitair
  • het afstoffen en reinigen van bureau oppervlakken
  • de vensterbanken afstoffen en reinigen
  • het legen van de prullenbakken
  • het stofzuigen van de vloer
  • het wissen en dweilen van de vloer

Naast deze diensten is het ook mogelijk te kiezen voor speciaal reiniging onderhoud. Zo bieden wij marmoleum onderhoud alkmaar aan. Hierbij wordt de vloer met veel zorg en aandacht gereinigd met speciaal schoonmaakmiddel dat past bij uw vloer. Als uw vloer bedekt is met tapijt, beschikken wij over de ideale stoomreinigers die gebruikt worden met een milde maar effectieve tapijtreiniger. Zo ziet uw vloerbedekking er weer uit als nieuw. Ook voor parket en tegels bent u bij Alcmaria aan het juiste adres. Na het grondige vloeronderhoud wordt alles nog een keer nagelopen op gemiste plekken, zo bent u er zeker van dat alle hoeken worden meegenomen en de plinten niet worden vergeten.

 

Voor een helder zicht is er een team van glasreinigers die uw ramen graag onder handen neemt voor een vlekvrij en streeploos resultaat. Hoe hoog of breed uw ramen ook zijn, Alcmaria zorgt voor uitstekend vakwerk. Met behulp van de juiste attributen en eventueel een hoogwerker is geen klus te gek.

 

Onze schoonmaakdiensten kunnen desgewenst ook in het weekend geleverd worden. Wij werken buiten de kantooruren, zodat er niet gestoord wordt tijdens werktijden. Mocht er vraag zijn naar overig schoonmaakwerk, kunt u dit altijd bespreekbaar maken. Wij staan altijd voor u klaar en hebben een team aan medewerkers die uw vragen altijd kan beantwoorden.

Reacties zijn gesloten.