HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Haal de tent maar van zolder & de caravan uit de stalling!

Klik voor een grotere versie De kampeerspullen nog niet van zolder of de caravan nog niet uit de stalling gehaald? Doe dat dan maar snel…WANT WIJ ZIJN OPEN VANAF PINKSTEREN! Zwemmen in het meer - crossen met de skelters over het terrein - broodjes bakken boven het kampvuur - boekje lezen voor de tent - kano-race tegen de buren - wandeling door het bos… Het kan allemaal weer deze zomer!

Wij doen er alles aan om iedereen weer te laten genieten van wat De Papaver te bieden heeft. De komende week wordt er hard gewerkt om de terreinen en faciliteiten weer gebruiksklaar te maken. Organisatorische problemen stonden in de weg dat we niet eerder konden beginnen. Maar we zijn erg blij open te kunnen. Dat betekent wel dat er met Pinksteren nog beperkte beschikbaarheid is en wij daarom aanraden om te reserveren via de website. 

Dit kan vanaf 26 mei weer.

Dit seizoen zal Jens Doorschodt het voortouw nemen. Als tiener heeft hij jarenlang meegeholpen op de Papaver. De laatste jaren was hij vooral bezig geweest met studie en het opdoen van werkervaring in verschillende branches. Uiteraard heeft hij heel veel zin in dit avontuur! 
 Houd ons in de gaten via Facebook!