HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Inrichting

Camping De Papaver is een bijzonder terrein en uw gastvrouw weet als geen ander wat de kampeerder op prijs stelt. In alles is dan ook oog voor de natuur en ware natuurbeleving.

Zowel de rustzoeker als de actieve kampeerder, mét of zonder kinderen, kan rekenen op een gastvrij onthaal en een buitengewoon verblijf. Om dit te kunnen garanderen, is het terrein efficiënt ingedeeld. Dankzij deze indeling kan rekening worden gehouden met uw gezinssamenstelling of specifieke wensen. Zo kunnen gezinnen met jonge kinderen bijvoorbeeld wat verder van het water geplaatst worden en zijn er aparte velden voor tentkampeerders.

Het bijzondere terrein van de camping willen we bewaken met een aantal huisregels. Zo kennen we enkele seizoen- en jaarplaatsen, is het terrein autovrij en zijn harde muziek en partytenten zijn niet toegestaan. Bovendien heerst er na 22.00 uur rust op het terrein.

De camping wordt omringd door 50 hectare water en is ingepast in de natuur. Door deze schitterende ligging is Camping De Papaver zeer uniek in de provincie Groningen. Zelf zo uniek dat Stichting Natuurkamperen het terrein heeft aangemerkt als natuurkamping.

Uitgelicht

  • Ook in het hoogseizoen trekkersplaatsen beschikbaar
  • Speciale veldjes voor groepskampeerders buiten het hoogseizoen
  • Verhuur van compleet ingerichte  tenten
  • Verhuur 
  • Campingwinkel