HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Een buitengewoon verblijf

Natuurbeleving en ontspanning gaan hand in hand. Dat is dan ook de reden waarom veel mensen kiezen voor een natuurcamping zoals Camping De Papaver. Natuurkampeerterreinen zijn ideale kampeerplaatsen voor liefhebbers van rust en ruimte in een fraaie omgeving.

Stichting Natuurkampeerterreinen wijst bijzondere terreinen in heel Nederland aan als Natuurcamping. Camping De Papaver is zo'n bijzonder terrein. Dit houden we graag zo, vandaar dat wij autovrij zijn en rust op terrein belangrijk vinden (geen harde muziek en partytenten, na 22.00 uur rust). Bovendien zijn de plaatsen ingepast in de natuur die schitterend omringd wordt door 50 hectare water. Al met al een zeer bijzondere plek in het mooie Westerwolde, op de grens tussen Groningen en Drenthe.

Op onze natuurcamping zijn aparte grasvelden voor caravans en tenten die mooi omsloten worden door heel veel natuur. Achter op het terrein ook is een sanitairgebouw compleet met invalidendouche. Op dit gedeelte van de Papaver is een Kampeerkaart van de Stichting Natuurkampeerterreinen verplicht. Deze zijn ook te koop bij de Papaver (€ 14,50,-- ). De velden zijn  Bergplaats, De Venplaats en enige plaatsen bij de bosrand.