HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Inrichting

Camping De Papaver weet als geen ander wat de kampeerder op prijs stelt. Alles is dan ook tot in de puntjes geregeld: van een hulpvaardig team van medewerkers tot kwalitatief hoogwaardige voorzieningen.

Zowel de rustzoeker als de actieve kampeerder, mét of zonder kinderen, kan rekenen op een gastvrij onthaal en een buitengewoon verblijf. Dankzij een efficiënte indeling van het kampeerterrein kan rekening worden gehouden met uw gezinssamenstelling of specifieke wensen. Zo delen wij de plaatsen in met rekening de leeftijd van de kinderen Zo kunnen gezinnen met jonge kinderen bijvoorbeeld wat verder van het water geplaatst worden en zijn er aparte velden voor tentkampeerders.

Camping De Papaver is een bijzonder terrein: het  is autovrij, harde muziek en partytenten zijn niet toegestaan en na 22.00 uur heerst er rust op het terrein. De camping wordt omringd door 50 hectare water en is ingepast in de natuur. Door deze schitterende ligging is Camping De Papaver zeer uniek in de provincie Groningen. Zelfs zo uniek dat Stichting Natuurkamperen het terrein heeft aangemerkt als natuurkamping.

Uitgelicht

  • Ook in het hoogseizoen trekkersplaatsen beschikbaar
  • Speciale veldjes voor groepskampeerders buiten het hoogseizoen
  • Verhuur van compleet ingerichte tenten (niet beschikbaar in 2017)
  • Campingwinkel(tje) met de basisboodschappen 
De velden  Bergplaats en de Venplaats vallen onder de regels van de Stichting Natuurkampeerterreinen, waar het groene boekje verplicht is.