HomeNieuwsSitemapDisclaimerContact Activiteit en rust gaan hand in hand

Uitgelicht: wandelen en fietsen

Westerwolde is één van de mooiste gebieden van Nederland, maar nog steeds door weinig mensen ontdekt. Een verrassing op de grens van Groningen en Drenthe. Met een paar stevige wandelschoenen aan of op de fiets laat Westerwolde zich uitstekend verkennen. Er bestaat een netwerk van fietsroutes en wandelpaden langs kanalen, wijken en riviertjes en soms zelfs dwars door het boerenland of langs eeuwenoude houtwallen. Naast de zogenaamde ''struunroutes'' zijn er ook wandelingen en fietsroutes uitgezet door Staatsbosbeheer, Het Groninger Landschap, Natuurmonumenten en de lokale VVV''s. Wandelen met de boswachter of natuurgids op zoek naar vleermuizen behoort bovendien ook het hele jaar tot de mogelijkheden.

Bij onze receptie kunt u terecht voor routekaarten en informatie. Uiteraard kunt u ook de lokale VVV van Sellingen bezoeken voor uitgebreide toeristische informatie. 

"Al direct vanaf de camping loop je zo het natuurgebied in. De afwisseling van heide, jong loofbos en oude dennenbossen maakt het plaatje compleet. Onverwacht genieten in Groningen!"